Transport autoturisme Transport

Dacă ai de transportat un autoturism sau mai multe în sau din orice țară din U.E., CargoBuddy.ro îți pune la dispoziție transport auto profesionist la prețuri corecte.

Nișa de transport autoturisme este foarte competitivă și tocmai de aceea ne asigurăm întotdeauna că fiecare transport mașini pe care îl intermediem se realizează la cele mai înalte standarde de siguranță și profesionalism.

Majoritatea clienților CargoBuddy.ro solicită și a doua oară serviciile noastre, iar acest lucru se întâmplă pentru că punem întotdeauna accent pe nevoile clienților noștri și pentru că suntem de fiecare dată corecți. Ca fapt divers, fiecare preț pentru un transport auto este calculat în funcție de specificul încărcăturii, de traseu și de tipul de autovehicul care face transportul. Astfel, tu vei avea posibilitatea să alegi prețul care se încadrează cel mai bine în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Dincolo de acest aspect, orice transport autoturisme are și un pachet de beneficii personalizate, oferind totodată și posibilitatea de a primi notificări în timp real privind situația transportului tău și de a comunica rapid și ușor cu șoferul alocat pentru respectivul transport mașini.

CargoBuddy.ro oferă, la cerere, și soluții logistice pentru transport auto pe alte continente. Transporturile pe alte continente sunt asigurate pe cale aeriană, maritimă sau feroviară, iar experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a dovedit că putem gestiona condițiile de transport și livrarea rapidă chiar și în situația în care este vorba de un transport autoturisme în țări care nu fac parte din U.E.

Nu în ultimul rând: pe toată durata unui transport mașini internațional, autoturismul sau autoturismele transportate vor fi în siguranță pentru că echipa noastră verifică fiecare detaliu, începând cu transportatorii și încheind cu asigurările de transport. 

Pentru a economisi timp prețios, bani și pentru a te asigura că încărcătura ta ajunge la destinație rapid, alege un transport auto marca CargoBuddy.ro!