Transport frigorific Transport

CargoBuddy.ro oferă transport rutier de mărfuri perisabile în regim complet cu dube frigorifice care asigură menținerea unei temperaturi controlate (- sau + grade).

Toate livrările sunt efectuate cu mijloace de transport frigorific de diverse capacități, în funcție de necesitățile, dorințele și exigențele clientului și, în plus, traseul mărfii poate fi urmărit în timp real. De asemenea, pentru a lua legătura cu transportatorul nu trebuie să pierzi ore întregi cu un apel la un call center – la noi clientul are contact direct cu șoferul, pe toată durata transportului frigorific. 

Asigurăm transport frigorific pentru orice tip de marfă care necesită condiții speciale climatice de transport și avem grijă ca pe toată durata transportului să menținem temperatura la parametri optimi pentru a nu deteriora produsele transportate.

Fie că e vorba de o locație de pe teritoriul României sau de oricare altă locație de pe teritoriul U.E. (la cerere putem asigura, însă, transport și în țări non-U.E.), CarboBuddy.ro oferă servicii prompte și profesioniste de transport frigorific. 

Platforma noastră îmbină cererea cu oferta, aducând transportatorii și mărfurile într-un singur loc. Conceptul CargoBuddy.ro de transport frigorific simplifică foarte mult procesul clasic pentru că:

  • ușurează comunicarea și astfel sunt evitate problemele nedorite care apar în cazurile transporturilor tradiționale;
  • acoperă lipsa de transport frigorific profesionist din România;
  • acoperă lipsa unui centralizator real a mărfurilor trimise și primite prin intermediul serviciilor de transport frigorific;
  • acoperă lipsa unei comunități pentru transportatori, care să le simplifice munca și să îi ajute să aducă la destinație marfa în cele mai bune condiții;
  • acoperă lipsa unei scheme de suport pentru transportatori și pentru cei care trimit mărfuri prin transport frigorific în extern sau intern.

În concluzie, oricare ar fi nevoia de transport, suntem pregătiți să oferim o soluție eficientă, promptitudine, siguranță și prețuri corecte!