Transport international

Oferim soluții rapide și eficiente de transport internațional în și din orice țară din U.E., precum și în țări non-U.E.

Cu o experiență de 10 ani în transport internațional de marfă și transport intern, CargoBuddy.ro a investit, cultivat și menținut relații de lungă durată cu clienții și partenerii strategici, pe care îi deservește de fiecare dată la cele mai înalte standarde impuse de domeniu.

Reputația câștigată în tot acest timp în nișa de transport internațional de marfă ne oferă avantajul competitiv de a răspunde cu flexibilitate și foarte prompt, astfel încât să livrăm încărcătura întotdeauna în ziua și la ora care au fost stabilite.

Ne-am specializat în transport internațional rutier, aerian, maritim și feroviar și tocmai pentru că știm cât de greu este să găsești variante eficiente de transport internațional, te ajutăm să intri în legătură cu unii dintre cei mai buni transportatori, care se vor asigura că marfa ta ajunge la destinație în condiții de siguranță deplină.

Tot ce trebuie să faci este să postezi marfa, să incluzi toate detaliile, iar de restul ne ocupăm noi. Comanda ta va ajunge direct la transportatorii disponibili pe traseul ales de tine, iar fiecare dintre aceștia îți va trimite prețul lui. Ulterior, tu vei alege prețul care se încadrează cel mai bine în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

De asemenea, poți urmări în fiecare moment din zi și din noapte unde se află marfa ta, încotro se îndreaptă, care este traseul acesteia și, în plus, poți comunica direct cu șoferul care transportă încărcătura. În acest fel nu mai pierzi timp prețios cu intermedierile clasice prin call-center și ai siguranța deplină că marfa ta ajuns în punctul dorit în stare impecabilă și la timp.

CargoBuddy.ro asigură transport internațional în următoarele țări: Italia, Franța, Germania, Spania, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ucraina, Polonia, Austria, Croația, Slovacia, Cehia, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Moldova, Rusia, Albania și Serbia.

Pentru a economisi timp și bani și pentru a fi sigur că marfa este trimisă rapid și în deplină siguranță în punctul dorit, accesează cu încredere platforma CargoBudyy.ro!