Transport Spania Transport international

CargoBuddy.ro oferă servicii de transport marfă Spania la standarde internaționale și prețuri corecte.

Asigurăm transport mărfuri Spania în tendința bunelor practici din domeniul logisticii și în funcție de necesitățile mărfii care urmează să fie transportată: astfel, la cerere putem asigura transport de mărfuri generale, transport frigorific, transport agabaritic, transport mărfuri periculoase (ADR), transport autoturisme, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale și transport utilaje de construcție.

Transportul rutier de marfă între România și Spania se realizează prin intermediul unei rețele de drumuri și autostrăzi care traversează mai multe țări din Europa. În funcție de punctul de plecare și destinație, precum și de preferințele operatorilor de transport, există câteva rute populare:

 • Ruta prin Ungaria, Austria, Italia și Franța: Această rută începe din România și continuă spre vest prin Ungaria, traversând Budapesta. Apoi, ruta trece prin Austria, prin Viena, și intră în Italia, trecând prin Milano. În Franța, ruta trece prin Lyon, Montpellier și, în cele din urmă, până la granița cu Spania. Odată ajunsă în Spania, ruta poate continua spre Barcelona, Valencia, Madrid sau alte destinații.
 • Ruta prin Ungaria, Croația, Slovenia, Italia și Franța: Această alternativă începe și ea din România, trece prin Ungaria, dar apoi continuă spre sud-vest prin Croația și Slovenia. După ce trece granița cu Italia, ruta urmează o direcție similară cu cea descrisă anterior, trecând prin orașe precum Milano, Torino, sau Genova. Ruta continuă apoi în Franța, traversând orașe precum Nice, Montpellier, Toulouse și în cele din urmă ajunge în Spania.
 • Ruta prin Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania și Franța: Această rută traversează Ungaria și Slovacia, urmând apoi direcția spre nord-vest spre Cehia și Germania. Odată ajuns în Germania, ruta continuă spre vest, traversând Frankfurt și Mannheim, apoi intră în Franța prin Strasbourg. În Franța, ruta trece prin Nancy, Dijon și Lyon, înainte de a ajunge în Spania prin granița franco-spaniolă.

Fiecare dintre aceste rute are avantaje și dezavantaje, iar alegerea rutei optime depinde de factori precum durata transportului, costurile, eventualele restricții de circulație și preferințele operatorilor de transport. Colaborarea dintre companiile de transport și logistică și autoritățile din țările traversate este esențială pentru a asigura un transport eficient, sigur și sustenabil între România și Spania.

Cele mai importante marfuri care se transportă între România și Spania includ:

 • Produse agroalimentare: Aceasta include fructe și legume, cereale, produse lactate, carne și produse din carne. România exportă în special produse agricole, în timp ce Spania exportă fructe și legume, cum ar fi citricele și măslinele.
 • Echipamente industriale și componente auto: Ambii parteneri comerciali au industrii auto și de producție de componente auto bine dezvoltate. Exporturile din acest sector includ componente auto, mașini și echipamente industriale și piese de schimb.
 • Produse chimice și materiale plastice: România și Spania au sectoare chimice și petrochimice importante. Exporturile includ produse chimice, îngrășăminte, polimeri și materiale plastice.
 • Textile și confecții: Industria textilă este un sector important în ambele țări, iar exporturile includ materiale textile, îmbrăcăminte și accesorii.
 • Produse metalurgice și metale: Ambele țări exportă produse metalurgice, cum ar fi oțel, aluminiu și alte metale, precum și produse semifabricate și finisate din aceste materiale.
 • Echipamente și tehnologie IT: România și Spania au sectoare IT în creștere, iar exporturile includ echipamente de telecomunicații, hardware și software, precum și servicii IT.
 • Bunuri de larg consum și produse electrocasnice: Exporturile din acest sector includ produse de uz casnic, aparate electrocasnice și electronice, precum și alte bunuri de larg consum.
 • Materiale de construcție: Aceste exporturi includ ciment, materiale ceramice, sticlă și produse similare utilizate în construcții și amenajări interioare.

Evident, lista nu este exhaustivă, dar aceste categorii de marfuri reprezintă o parte semnificativă a schimburilor comerciale dintre România și Spania. În funcție de tendințele economice și de dezvoltarea industriei în ambele țări, se pot adăuga și alte categorii de marfuri în viitor.

Ce îți punem la dispoziție?

 • soluții profesioniste de transport marfă Spania personalizate și perfect adaptate nevoilor tale;
 • asistență personalizată pentru fiecare comandă;
 • comunicare rapidă cu șoferul alocat transportului tău pe toată durata transportului;
 • notificări în timp real privind situația oricărui transport mărfuri Spania;
 • monitorizarea mărfii pe toată durata transportului;
 • asigurarea mărfurilor transportate (până la 1 milion de euro);
 • o comunitate suport;
 • beneficii personalizate pentru fiecare transport marfă Spania în parte.

Cum soliciți un transport marfă Spania? E simplu: îți faci cont, ne spui ce vrei să transporți, unde și când trebuie să ajungă încărcătura, primești ofertele de preț, alegi cea mai bună variantă de preț, confirmi ridicarea încărcăturii, urmărești traseul în timp real, iar la final te bucuri de livrarea în deplină siguranță a pachetului tău.

În concluzie, CargoBuddy.ro este soluția perfectă pentru transport mărfuri Spania pentru că garantăm că marfa ta va ajunge la destinație la timp, în deplină siguranță și la un preț corect.