Parteneri

Partener Asigurari

 • Groupama
  Groupama
  Groupama Asigurari, unul dintre liderii pie╚Ťei de asigur─âri din Rom├ónia, este recunoscut pentru calitatea serviciilor ┼či solu┼úiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clien┼úi individuali ┼či peste 80,000 de companii.

UNIUNEA EUROPEANA - FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONARA

 • LOGISTIC PARTNERS SERVICES -DEZVOLTARE PRIN INOVARE
  LOGISTIC PARTNERS SERVICES -DEZVOLTARE PRIN INOVARE
  OBIECTIVUL PROIECTULUI:
  Consolidarea pe piata a pozitiei companiei CARGO BUDDY SOLUTIONS prin realizarea unui nou tip de activitate, contribuind la cresterea si diversificarea gamei de client cu efecte directe in ceea ce priveste competitivitatea economica a companiei.
  VALOAREA CONTRIBUTIEI EUROPENE: 265 053,80 LEI

Parteneri

 • ACAROM
  ACAROM
  Asocia╚Ťia Constructorilor de Automobile din ROM├ónia este o asocia╚Ťie de tip profesional ╚Öi patronal compus─â din societ─â╚Ťi comerciale care desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi ├«n industria de automobile, asociate ├«n scopul reprezent─ârii intereselor sectorului de automobile.
 • Ziua Cargo
  Ziua Cargo
  Pentru c─â fiecare element din via╚Ťa noastr─â poart─â ├«n el amprenta unei anumite solu╚Ťii de transport, revista ZIUA CARGO ╚Öi-a propus s─â aduc─â ├«n aten╚Ťia cititorilor drumul pe care ├«l urmeaz─â m─ârfurile p├ón─â ├«n momentul ├«n care ajung la consumatorul final, al─âturi de variantele existente pentru transportul persoanelor.

Companii

 • Aectra Plastics
  Aectra Plastics
  Companie cu peste 20 de ani de experienta in industria petrochimica. Lider al pietei de distributie mase plastice in Romania!
 • Altex
  Altex
  Altex este unul dintre cele mai bune exemple de antreprenoriat de succes din Romania. A pornit ca un business local de import televizoare, dar a reusit sa devina liderul pietei romanesti de retail electro-IT, in 30 de ani plini de provocari si adaptare continua la schimbarile din mediul de afaceri.
 • Coficab
  Coficab
  Membra a grupului Elloumi, este una dintre cele mai importante companii din industria Automotive. Lider mondial in productia si vanzarea de cabluri.
 • Duraziv
  Duraziv
  Duraziv este producator materiale de constructii, adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele, sisteme complete de finizaj interior si exterior.
 • Mobexpert
  Mobexpert
  Grupul Mobexpert ├«nseamn─â mult mai mult dec├ót magazine. De la materia prim─â p├ón─â ├«n c─âminele clien╚Ťilor no╚Ötri, ╚Öi de la produc─âtori din toat─â lumea p├ón─â ├«n vitrine, control─âm cu aten╚Ťie fiecare pas, pentru a ne asigura c─â ve╚Ťi primi produse de o calitate ╚Öi la un pre╚Ť care s─â v─â ├«nc├ónte pentru mult timp.
 • Mopeka
  Mopeka
  Mopeka Impex SRL este producator de detergenti industriali si casnici,cu o vechime si experienta de peste 25 de ani.Va oferim produse organice,produse chimice,produse ecologice de curatenie
 • Rom-Decor
  Rom-Decor
  ROM DECOR este importator si distribuitor al unor marci de prestigiu pentru usi de interior si exterior: PORTA DOORS, SALAMANDER, HORMANN. Compania produce usi de sticla, cabine de dus, inchideri balcoane si inchideri terase case sau HORECA.
 • Ruvix
  Ruvix
  Ruvix este o companie producătoare de produse personalizate ce se adresează atât consumatorilor individuali, cât și companiilor ce doresc să își facă vizibil propriul mesaj.
  Ruvix este solu╚Ťia pentru orice brand care are nevoie de un furnizor de promo╚Ťionale prompt, de ├«ncredere. Tot ce trebuie s─â faci este s─â vii la noi cu cererea, fie ea ╚Öi atipic─â, noi venim cu propunerile ╚Öi costurile, apoi, dup─â ok-urile finale, livr─âm comanda ├«n cel mai scurt timp.
 • Tech-Con
  Tech-Con
  TECH-CON Group lider in distributia de echipamente de automatizari industriale este prezent in Europa Centrala si de Est in Cehia, Ungaria, Romania si Serbia, Slovacia si Polonia.
 • Tuborg
  Tuborg
  Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari produc─âtori de bere de pe pia┼úa local─â ╚Öi singurul berar din Bucure╚Öti dezvoltat printr-o investi╚Ťie Greenfield. Tuborg Romania ofer─â consumatorilor produse de cea mai ├«nalt─â calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din m─ârci premium ╚Öi superpremium interna╚Ťionale, care include ╚Öi o selec╚Ťie variat─â de beri speciale.