Parteneri

Partener Asigurari

 • Groupama
  Groupama
  Groupama Asigurari, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii.

Parteneri

 • ACAROM
  ACAROM
  Asociația Constructorilor de Automobile din ROMânia este o asociație de tip profesional și patronal compusă din societăți comerciale care desfășoară activități în industria de automobile, asociate în scopul reprezentării intereselor sectorului de automobile.
 • Ziua Cargo
  Ziua Cargo
  Pentru că fiecare element din viața noastră poartă în el amprenta unei anumite soluții de transport, revista ZIUA CARGO și-a propus să aducă în atenția cititorilor drumul pe care îl urmează mărfurile până în momentul în care ajung la consumatorul final, alături de variantele existente pentru transportul persoanelor.

Companii

 • Aectra Plastics
  Aectra Plastics
  Companie cu peste 20 de ani de experienta in industria petrochimica. Lider al pietei de distributie mase plastice in Romania!
 • Altex
  Altex
  Altex este unul dintre cele mai bune exemple de antreprenoriat de succes din Romania. A pornit ca un business local de import televizoare, dar a reusit sa devina liderul pietei romanesti de retail electro-IT, in 30 de ani plini de provocari si adaptare continua la schimbarile din mediul de afaceri.
 • Coficab
  Coficab
  Membra a grupului Elloumi, este una dintre cele mai importante companii din industria Automotive. Lider mondial in productia si vanzarea de cabluri.
 • Duraziv
  Duraziv
  Duraziv este producator materiale de constructii, adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele, sisteme complete de finizaj interior si exterior.
 • Mobexpert
  Mobexpert
  Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine. De la materia primă până în căminele clienților noștri, și de la producători din toată lumea până în vitrine, controlăm cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse de o calitate și la un preț care să vă încânte pentru mult timp.
 • Mopeka
  Mopeka
  Mopeka Impex SRL este producator de detergenti industriali si casnici,cu o vechime si experienta de peste 25 de ani.Va oferim produse organice,produse chimice,produse ecologice de curatenie
 • Rom-Decor
  Rom-Decor
  ROM DECOR este importator si distribuitor al unor marci de prestigiu pentru usi de interior si exterior: PORTA DOORS, SALAMANDER, HORMANN. Compania produce usi de sticla, cabine de dus, inchideri balcoane si inchideri terase case sau HORECA.
 • Ruvix
  Ruvix
  Ruvix este o companie producătoare de produse personalizate ce se adresează atât consumatorilor individuali, cât și companiilor ce doresc să își facă vizibil propriul mesaj.
  Ruvix este soluția pentru orice brand care are nevoie de un furnizor de promoționale prompt, de încredere. Tot ce trebuie să faci este să vii la noi cu cererea, fie ea și atipică, noi venim cu propunerile și costurile, apoi, după ok-urile finale, livrăm comanda în cel mai scurt timp.
 • Tech-Con
  Tech-Con
  TECH-CON Group lider in distributia de echipamente de automatizari industriale este prezent in Europa Centrala si de Est in Cehia, Ungaria, Romania si Serbia, Slovacia si Polonia.
 • Tuborg
  Tuborg
  Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Tuborg Romania oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale.