Transport agabaritic Transport

CargoBuddy.ro oferă soluții de transport agabaritic la cele mai înalte standarde de siguranță. 

Atunci când utilajele agricole, utilajele de construcții sau utilajele industriale pe care trebuie să le transporți nu se încadrează în limitele standard de dimensiuni sau de greutate aferente transportului rutier, soluția ideală este transportul agabaritic. 

Putem asigura transport agabaritic inclusiv pentru relocarea de firme de construcții sau de șantiere și, indiferent de tipul transportului, echipa noastră îți va oferi soluții perfect adaptate necesităților încărcăturii pe care vrei să o transporți: vom identifica traseul cel mai scurt, camionul cel mai potrivit și totodată ne vom asigura că încărcătura ta ajunge la destinație la timp și în deplină siguranță.

Printre mărfurile care pot necesita transport agabaritic se numără, așa cum aminteam anterior, utilajele agricole (tractoare, pluguri, semănători, buncăre, instalații de irigat etc.), utilajele de construcții (buldozere, excavatoare, stații de sortare, freze pentru asfalt, macarale etc.), utilajele industriale, stațiile de asfaltare, casele preconstruite, echipamentele navale, instalațiile eoliene, structurile metalice sau din lemn etc.

Una dintre particularitățile transportului agabaritic este necesitatea ca încărcătura să fie transportată cu o flotă specializată, care să se muleze perfect pe tipurile de mărfuri transportate, iar soluția noastră de transport răspunde perfect și acestei necesități. În plus, securitatea transportului este la fel de importantă, prin urmare CargoBuddy.ro te va pune în legătură doar cu transportatori care îndeplinesc aceste condiții. 

Transporturile noastre sunt atât interne, cât și externe, iar fiecare preț este calculat în funcție de specificul mărfii, de traseu și de tipul de mașină care asigură transportul. Ai, prin urmare, posibilitatea de a alege prețul care se încadrează cel mai bine în bugetul tău.