Transport utilaje agricole Transport

CargoBuddy.ro îți oferă servicii de transport utilaje agricole atât pe rute interne cât și externe, la prețuri corecte.

În funcție de dimensiunile utilajelor, de greutatea acestora, de punctele de sprijin și de traseu, îți oferim cea mai bună variantă de transport utilaje agricole, iar tu ai posibilitatea să alegi prețul care se încadrează cel mai bine în bugetul disponibil.

Ce îți punem la dispoziție în cazul unui transport utilaje agricole?

  • asistență personalizată pentru fiecare transport utilaje agricole;
  • o comunicare rapidă și ușoară cu șoferul alocat transportului tău, care te ajută să economisești timp prețios pentru că nu mai ai nevoie de intermedierea unui call-center;
  • notificări în timp real privind situația oricărui transport utilaje agricole
  • monitorizarea încărcăturii;
  • o comunitate suport care le este de ajutor atât șoferilor, cât și celor care aleg să transporte utilaje agricole prin intermediul platformei CargoBuddy.ro;
  • beneficii personalizate în funcție de specificul fiecărei comenzi/încărcături.

De asemenea, dacă trebuie să transporți utilaje agricole de dimensiuni care depășesc greutatea și/sau una dintre dimensiunile standard autorizate pentru traficul rutier de mărfuri, CargoBuddy.ro poate asigura și varianta unui transport agabaritic.

În categoria transport utilaje agricole pot intra transportul unor utilaje precum combine agricole, tractoare, semănători, pluguri, combinatoare și altele, precum și accesorii ale acestora. Și pentru că vrem întotdeauna ca toți clienții noștri să aibă parte de servicii impecabile și de livrarea încărcăturii la timp, ne asigurăm că asistența personalizată pe care o oferim începe din momentul în care îți faci cont și se încheie doar la finalizarea cu bine a transportului utilaje agricole.

Cum funcționează? E simplu: îți faci cont, ne spui ce utilaje agricole vrei să transporți și când trebuie să ajungă, primești din partea noastră ofertele de preț, alegi cel mai bun serviciu pentru tine, confirmi ridicarea încărcăturii, urmărești traseul transportului utilaje agricole, iar la final te bucuri de momentul în care utilajele ajung cu bine la destinație.