Transport utilaje de constructie Transport

Atunci când ai nevoie de transport utilaje de construcție intern sau extern, CargoBuddy.ro este soluția perfectă. Fie că e vorba de stivuitoare, mini-excavatoare, bobcat, încărcătoare frontale, nacele, buldoexcavatoare, mașini pentru prefabricate, matrițe sau cofraje metalice, scopul nostru este să oferim un transport utilaje construcții în condiții de siguranță deplină și la prețuri corecte.

CargoBuddy.ro este platoforma care îmbină cererea cu oferta: aducem transportatorii și utilajele de construcție care trebuie transportate într-un singur loc, astfel încât să te ajutăm să simplifici procesul și să eviți problemele nedorite care apar de obicei în cazul unui transport utilaje de construcție clasic.

Suntem în domeniu de peste 10 ani, deci am fost cândva în locul tău și știm foarte bine că un transport utilaje construcții trebuie să ajungă la destinație în condiții de siguranță deplină și în timpul stabilit, nu mai târziu, așa că ne asigurăm întotdeauna că orice transport utilaje de construcție respectă aceste cerințe.

De ce să folosești soluția de transport utilaje construcții oferită de CargoBuddy.ro? 

  • e simplă, rapidă, iar prețurile sunt întotdeauna corecte și pliate perfect pe bugetul pe care îl ai la dispoziție;
  • știi la ce oră venim pentru a ridica utilajele;
  • știi tot timpul în ce loc suntem pe traseu pentru că primești notificări în timp real și, în plus, poți vorbi cu șoferul ori de câte ori este nevoie;
  • știi dinainte cât te costă (noi îți prezentăm mai multe alternative de transport utilaje de construcție, iar tu o alegi pe cea care se pliază cel mai bine pe bugetul disponibil);
  • știi când am finalizat transportul;
  • fiecare transport utilaje construcții vine însoțit de beneficii personalizate conform nevoilor tale;
  • accesul la platformă este gratuit și va rămâne mereu gratuit.

Indiferent de locația în care trebuie să ajungă utilajele, CargoBuddy.ro se va asigura că acestea sunt livrate la timp și în stare impecabilă.