Cargo Buddy & Mobexpert - pentru transportul produselor tale Blog

 

 

 

Ți-ai reamenajat casa și ai nevoie de mobilier nou? Cum ar fi să poți transporta cât mai rapid și ușor noua ta piesă de mobilier?  

Avem o veste extraordinară pentru tine! Acum îți poți alege orice produs voluminos fie pentru locuința ta sau pentru grădină, de la Mobexpert, iar noi le aducem la tine, în siguranță și rapid.☺️ Un parteneriat pe care l-am dezvoltat recent și suntem bucuroși să îl anunțăm pentru tine. Mulțumim echipei Mobexpert pentru încrederea acordată și pentru dorința de a digitaliza industria transporturilor alături de noi. 

Prin acest parteneriat pe care l-am creat, tu poți transporta produsele achiziționate de la Mobexpert prin aplicația Cargo Buddy, când le vrei rapid sau vrei să fie transportate pe o distanță mai mare. 

 

Cum funcționează aplicația Cargo Buddy?

Primul pas este să descarci aplicația din Google Play sau App Store și să îți creezi cont. Contul se creează gratuit, pentru că ne dorim să folosești aplicația doar când ai nevoie. 

Ulterior spune-ne de unde vrei să fie preluată marfa și unde să ajungă. Iar noi ne ocupăm de tot transportul, de la încărcare până la descărcare. 

Te conectăm cu toți transportatorii la nivel național și internațional, iar în funcție de produsele pe care vrei să le transporți vei primi oferte de la transportatori potrivit nevoii tale. Mai pe scurt, un uber al industriei transporturilor de marfă. 

  1. Știi când venim pentru a ridica marfa
  2. Știi în ce loc suntem pe traseu
  3. Știi înainte cât te costă (alegi prețul corect pentru tine)
  4. Știi când am finalizat transportul

Când vrei să știi unde este marfa ta pe traseu, aplicația îți transmite notificări în timp real și poți monitoriza cursa. Iar dacă vrei să comunici direct cu șoferul alocat transportului tău, îi poți scrie direct pe chat-ul aplicației. Totul este online, simplu și rapid pentru tine! 

Te gândești ce produse ai nevoie de la Mobexpert? Pentru grădină? Pentru casă?  Între timp, descarcă aplicația Cargo Buddy, creează-ți contul și haide să ne cunoaștem. 

Noi suntem pregătiți să îți aducem produsele voluminoase. 📲